Visuel 1.png

Duplex in Saintes

2019 - Private project

 

Restoration of old offices into a two level duplex.

The project revolves around contrasts. It brings together classicism and modernity, cold and lively colours, straight and curved lines.

Vue 1.png
Vue 1.png

The second floor is entirely open, offering its occupants a large living area, bright and sunny all year round. The different spaces are differentiated thanks to the play of materials and very distinct colour atmospheres.

Vue 1.png
Vue 12.png
Vue 12.png

Comfort is enhanced by adaptive lighting while the apartment's audio system is signed Devialet.

Vue 12.png
Vue 15.png
Vue 15.png

The staircase of the apartment is the most important part of the project. It is created by a set of strips that gradually reveal a wall of classical style.

Vue 15.png